تنظیم دادخواست آنلاین توسط وکیل :

نگارش دادخواست توسط وکیل دادگستری قیمت مشخص ندارد بدین شرح که با عنایت به سختی و زمانی که دادخواست مورد نگارش به خود اختصاص می دهد هزینه نگارش دادخواست مشخص می گردد .

به طور مثال نگارش دادخواست اسناد تجاری نظیر چک ، سفته  و همچنین مربوط به امور خانوادگی به مراتب زمان کمتری را نسبت به نگارش دادخواست های مربوط به املاک به خود اختصاص می دهد . بدین شرح ذکر هزینه مشخصی برای این مهم فاقد وجاهت بوده .

به هرترتیب شما مخاطب گرامی می توانید با تماس گرفتن و یا ارسال مدارک خویش در پیام رسانهای داخلی(ایتا ، بله ) و یا خارجی نظیر (واتساپ ، تلگرام ) می توانید از هزینه نگارش دادخواست آگاه شوید .

اهمیت تنظیم دادخواست انلاین توسط وکیل :

نگارش دادخواست به عنوان مقدمه درخواست قضایی نقش بسیاری دارد چرا که شما هر اظهار و درخواستی که از مقام قضایی  دارید را می بایست به  طور خلاصه منتها مبسوط و شیوا بیان و در خواست نمائید .

تنظیم دادخواست به عنوان یک سند پایه و اساسی در مراحل رسیدگی به دعاوی، نقش بسیار مهمی در ایجاد یک پرونده حقوقی دارد.

شناخت دقیق انواع دادخواست‌ها، می‌‌تواند مسیری را برای شما به ارمغان آورد که باعث افزایش شانس موفقیت شما در پرونده‌تان خواهد شد.

جهت آشنایی با دادخواست و تنظیم دادخواست تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

شماره واتساپ ، تلگرام ، ایتا (2477363 – 0912)

هزینه تنظیم دادخواست توسط وکیل
 هزینه لایحه تجدید نظر خواهی

نگارش دادخواست انلاین توسط وکیل دادگستری . در این مجموعه انواع خدمات نگارشی از قبیل نگارش دادخواست ،شکوائیه ، اظهارنامه و… توسط وکلای پایه یک دادگستری انجام می شود . نگارش های صورت گرفته در این مجموعه تخصصی انجام می گردد که در این راستا شما می توانید با ارسال مدارک در واتساپ ، تلگرام، ایتا و…از خدمات ما بهره بگیرید .

رویه نگارش عریضه به صورت آنلاین بدین گونه می باشد که شما در وهله اول مدارک رو ارسال می نمایید . متعاقبا با شما تماس گرفته می شود تا بررسی مدارک و متعاقبا شنیدن اظهارات و طرح سوال های مربوطه نگارشی در خور صورت گیرد .

مزایای عریضه نویسی آنلاین : جلوگیری از اتلاف وقت

مزایای نگارش دادخواست توسط وکیل دادگستری :

عریضه نویسان صرفا براساس گفتار شما اقدام به نگارش متن می نماید اما وکیل دادگستری بر پایه علم خود ، گفتار مخاطب و اسناد و مدارک ارائه شده و با آینده نگری اقدام به نگارش متن مورد نظر می نماید.

اگر به دنبال وکیل آنلاین هستید، شما می‌توانید از خدمات وکلای آنلاین استفاده کنید که مشاوره حقوقی را از طریق اینترنت ارائه می‌دهند. این خدمات معمولاً شامل مشاوره تلفنی، چت آنلاین، یا ارسال ایمیل می‌شوند.

نوشتن دادخواست آنلاین توسط وکیل  می‌تواند یک فرآیند ساده و سریع باشد.

در زیر مراحل کلی برای نوشتن دادخواست آنلاین توسط وکیل را توضیح می‌دهیم:

مشاوره اولیه: وکیل با موکل خود تماس می‌گیرد تا اطلاعات لازم را جمع‌آوری کند. این اطلاعات شامل جزئیات پرونده، مستندات مرتبط، و خواسته‌های موکل است.

جمع‌آوری مستندات: وکیل باید تمام مستندات و مدارک مورد نیاز را از موکل دریافت کند. این مستندات می‌توانند شامل قراردادها، نامه‌ها، یا هر مدرک دیگری باشند که به پرونده مربوط می‌شوند.

نوشتن دادخواست : وکیل با توجه به اطلاعات و مستندات جمع‌آوری‌شده، دادخواست را تهیه می‌کند.

دادخواست باید شامل موارد زیر باشد: مشخصات طرفین (خواهان و خوانده) شرح دقیق موضوع و دلایل درخواست مستندات و شواهد پشتیبان خواسته نهایی (آنچه که موکل از دادگاه درخواست می‌کند)

بررسی و اصلاح: پس از نوشتن پیش‌نویس دادخواست، وکیل آن را با موکل بررسی می‌کند و در صورت نیاز اصلاحات لازم را انجام می‌دهد.

ارسال دادخواست: پس از نهایی شدن دادخواست، وکیل آن را به صورت آنلاین (از طریق سامانه‌های قضائی) یا به صورت فیزیکی به دادگاه مربوطه ارسال می‌کند.

پیگیری پرونده: وکیل پس از ارسال دادخواست، پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد و در صورت نیاز به موکل خود اطلاعات و مشاوره‌های لازم را ارائه می‌دهد.

اگر به دنبال وکیلی برای نوشتن دادخواست آنلاین هستید می توانید با ما در ارتباط باشید .

 

نوشتن لایحه تجدیدنظرخواهی توسط وکیل: 

این مهم یک فرآیند مهم و حساس است که نیاز به دقت و دانش حقوقی دارد. لایحه تجدیدنظرخواهی به معنای درخواست بررسی مجدد یک حکم صادر شده از سوی دادگاه است.

در زیر مراحل کلی نوشتن لایحه تجدیدنظرخواهی توسط وکیل را توضیح می‌دهم:

مطالعه پرونده: وکیل باید پرونده را به دقت مطالعه کند و تمامی مستندات، دلایل، و حکم صادره از دادگاه بدوی را بررسی کند. این مرحله بسیار مهم است تا وکیل بتواند نقاط ضعف حکم را شناسایی کند. (بهتر است مطالعه توسط وکیل انجام گردد منتها الزامی جهت مطالعه توسط وکیل نمی باشد )

شناسایی دلایل تجدیدنظر: وکیل باید دلایل قانونی برای درخواست تجدیدنظر را مشخص کند. این دلایل ممکن است شامل: نقایص در روند دادرسی ، استناد به مدارک جدید ، اشتباهات حقوقی ، عدم توجه به شواهد و مستندات باشد .

 لایحه تجدیدنظرخواهی باید شامل موارد زیر باشد:

عنوان و مشخصات طرفین: نام و مشخصات خواهان و خوانده

شماره پرونده و تاریخ حکم: شماره پرونده و تاریخ صدور حکم اولیه

شرح موضوع: توضیح مختصری از موضوع و حکم صادره

دلایل تجدیدنظر:بیان دقیق و مستدل دلایل

تجدیدنظر خواسته: درخواست مشخص از دادگاه (مثلاً نقض حکم و صدور حکم جدید)

امضا و تاریخ: امضای وکیل یا تجدیدنظر خواه

بررسی و اصلاح: وکیل باید لایحه را با دقت بررسی کند و در صورت نیاز اصلاحات لازم را انجام دهد. این مرحله شامل بررسی نگارش، استناد به مواد قانونی و اطمینان از کامل بودن اطلاعات است.

ارسال لایحه: پس از نهایی شدن لایحه، وکیل یا تجدید نظر خواه  لایحه اعتراض را به دادگاه تجدیدنظر مربوطه ارسال می‌کند. این ارسال به صورت الکترونیک از  طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی صورت می گیرد.

پیگیری پرونده: پس از ارسال لایحه، وکیل یا تجدید نظر خواه باید پیگیری‌های لازم را انجام دهد و در صورت نیاز به موکل خود اطلاعات و مشاوره‌های لازم را ارائه کند.

نکات مهم زمان‌بندی: توجه به مهلت‌های قانونی برای ارائه لایحه تجدیدنظر بسیار مهم است. معمولاً مهلت‌ها مشخص هستند(20روز اززمان ابلاغ ) و عدم رعایت آن‌ها می‌تواند منجر به رد درخواست شود.

نمونه لایحه تجدید نظر توسط وکلای این مجموعه 

 ریاست محترم شعبه 147 دادگاه عمومی حقوقی مجتمع قضایی شهید محلاتی تهران

با سلام

احتراماً به وکالت از موکل (آقای ……….. ) در مقام دفاع ، خدمت آن مقام عالی معروض می دارد :

  • چکهای موضوع خواسته در وجه « آقای محمد ……… » صادره شده بوده است که متاسفانه خواهان  ، ایشان را به عنوان خوانده دعوت به رسیدگی ننموده اند .
  • چکهای موضوع دعوی ، توسط موکل در فواصل زمانی مختلف به جناب آقای محمد …….. (پدر موکل ) پرداخت شده است ؛ مع هذا متاسفانه جناب آقای محمد ……. در راستای تضییع حقوق موکل ، اقدام به واگذاری چکها به پسرش ( خواهان پرونده ) نموده اند؛ به جهت آنکه در ظاهر خود را دارنده با حسن نیت نشان دهد و از طرفی نظر به اینکه مبالغ چکها به پدر خواهان (محمد …..) پرداخت گردیده لذا خواهان اصلی محق دریافت مبالغ چک ها به دلایل ذیل ذکر نمی باشند :
  • خواهان پرونده ( مهدی ………. ) پسر آقای (محمد………..) دارنده اصلی چک می باشند و از کم و کیف توافقات حاصله مطلع بوده ، لذا دارنده با حسن نیت محسوب نمی گردند تا بتوانند به اصل عدم استماع ایرادات در مقابل دارنده با حسن نیت متمسک شوند .
  • موکل هیچگونه مراوده مالی با خواهان نداشته اند و اگر مراوده ای مالی داشته اند با پدر خواهان (محمد …… ) بوده است ؛ بدین جهت این سوال مطرح است که چرا پدر خواهان به عنوان خوانده طرف دعوی قرار نگرفته اند که این مهم خود قرینه ای بر تبانی و عدم استحقاق خواهان می باشد .
  • امارات و شواهد موجود مبنی بر عدم استحقاق خواهان :
  • مطالبه وجه چکها علی رغم گذشت 18 سال
  • برگشت برخی از چکها در سال 1402
  • صدور حکمی نسبت به موضوع مشابه به جهت عدم استحقاق خواهان
  • وجود مصدق سندی دال بر پرداخت مبالغ چک های موضوع خواسته

عدم تعلق خسارت تاخیر در تادیه :

 عالی جانب همانطور که در فوق توضیح داده شد است خواهان مستحق مبالغ چکهای مورد درخواست نمی باشند؛ مع هذا درجهت دفاع نسبت به موضوع خواسته خسارت تاخیر در تادیه  اظهار می گردد که با تمسک به قاعده اقدام به جهت تاخیر 18 ساله در مطالبه مبالغ چکها ،خواهان مستحق خسارت تاخیردر تادیه نمی باشند .

  • طبق ماده ۳۱۸ قانون تجارت مرور زمان اسناد تجاری ۵ سال از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت یا آخرین اقدام در مرجع قضائی است و همانطور که ملاحظه می گردد چکها در سال 1385 صادره شده است که برای  3 فقره آن در سال 1386 وبرای  2 فقره آن در سال  1402 گواهینامه عدم پرداخت صادر شده است – به صراحت در ماده ۳۱۸ قانون تجارت به این مهم اشاراه شده است که اسنادتجاری  پس از طی ۵ سال ویژگی و خصلت تجاری خود را از دست می دهند و همانند یک سند عادی غیر تجاری خواهند بود، بنابراین صدور تامین خواسته منوط به تودیع خسارت احتمالی خواهد بود و مبداء احتساب خسارت تاخیر تادیه چک نیز همانند طلب عادی از تاریخ مطالبه بوده و دیگر نمی توان از تاریخ سررسید چک محاسبه آن را درخواست نمود، چرا همچنین چکی که مشمول مرور زمان گردیده است .
  • از آنجایی که سند عادی محسوب می شود دیگر تابع قانون چک نبوده و مسئولیت تضامنی بین صاحب امضاء و صاحب حساب که طبق ماده ۱۹ قانون چک مقرر گردیده است منتفی خواهد گردید و طبق ماده ۳۱۹ قانون تجارت و رای وحدت رویه شماره ۶۲۳-۲۰/۴/۱۳۴۵ دارنده چک صرفاً می تواند وجه آن را از کسی که عهده دار پرداخت بوده و به ضرر دارنده منتفع شده و اصطلاحاً استفاده بلاجهت نموده است مطالبه کند.
  • بنابراین موکل به عنوان امضاءکننده چک مسئولیتی در خصوص پرداخت وجه چک ها نداشته و حتی به فرض مسئولیت ایشان احتساب خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید چکها به دلیل شمول مرور زمان همانند اسناد عادی از تاریخ مطالبه خواهد بود.(مستدعی است آرای مشابه در خصوص مساله مرور زمان که از سایر محاکم قضایی صادر گردیده است و ضمیمه لایحه می باشد ملاحظه گردد.)
  • همچنین بدون لحاظ مساله مرور زمان، مطالبه چک بعد از 18 سال و گذشت مدتهای مدیدی از آن مشمول قاعده اقدام( الااقدام یسقط الضمان) بوده و مدیون را نمی توان مسئول خساراتی دانست که منتسب به شخص دارنده و ناشی از تعلل وی بوده چرا که بعد از صدور گواهینامه عدم پرداخت ، دارنده تکلیف داشته است در مدت معقولی نسبت به مطالبه وجه چک اقدام نماید این مهلت در قانون تجارت وفق ماده ۳۱۴ و ۲۷۴ یکسال اعلام گردیده است چرا که حتی شرع نیز توافق در این زمینه را نمی پذیرد چه آنکه بتوان در پرتو قانون چنین خسارتی را به اشخاص تحمیل نمود.لذا قوانین می بایست در پناه اصول حقوقی به نحوی تفسیر گردند تا از هر گونه سوء استفاده و سود جویی افراد جلوگیری گردد چرا که تایید این رویه ناصواب، منجر به تضیع حقوق عامه خواهد گردید.
    علی هذا با توجه به مطالب فوق الذکر تعلق خسارت تاخیر تادیه منوط به شرایطی است و آن اینکه باید بر اساس اصول حقوقی این مطالبه در زمان معقول و متعارف به عمل آید لذا بنابر مراتب مذکور اقدام خواهان در مطالبه دیر هنگام وجه چک ها در معارضه با قاعده لاضرر و منع سوء استفاده از حق بوده و خلاف نظم عمومی است و بر اساس قاعده اقدام و اصولی چون نقش بزه دیده در ایجاد ضرر، خواهان باید تاوان تاخیر در مطالبه خسارت را تقبل نماید، لذا مستنداً به ماده ۱۲۵۷ از قانون مدنی و ماده ۱۹۷ قانون آیین دادرسی در امور مدنی مصوب ۱۳۷۹ از محضر محترم دادگاه تقاضای صدور حکم بر بی حقی خواهان مورد استدعاست .

(نظریه مشورتی شماره 807/1400/7 مورخ 27/09/1400 اداره کل حقوقی قوه قضائیه با موضوع انتقال چک پس از گواهی عدم پرداخت : در صورتی که دارنده چک پس از اخذ گواهی عدم پرداخت، چک را به دیگری انتقال دهد این انتقال از شمول مقررات قانون تجارت خارج است)

 

سوالات متداول در تنظیم دادخواست و سایر لوایح

نگارش متن دادخواست توسط کدام وکیل انجام می گردد؟

تنظیم دادخواست آنلاین توسط وکلای پایه یک دادگستری آقای محمد یحیی آبادی ، آقای مجتبی احمدی و پرویز اسدپور انجام می شود .

وکلای مجموعه عضو کانون وکلا (اسکودا) می باشند یا عضو مرکز وکلای قوه قضائیه ؟

تمامی اعضا عضو کانون وکلای مرکز (اسکودا ) می باشند .

با کدام پیام رسانها با وکلا جهت تنظیم دادخواست و لوایح در ارتباط باشیم ؟

امکان ارتباط از طریق پیام رسانهای ( واتساپ ، تلگرام ، ایتا ، بله ، روبیکا ) با ارسال پیام به شماره (2477363 – 0912) ممکن است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب مرتبط
keyboard_arrow_up