بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران

برای انتخاب بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران می بایست موارد متعددی را بررسی و مورد کنکاش قرار داد.

صداقت در گفتار و کردار :

مهمترین اصل در انتخاب یک وکیل خوب صداقت و شرافت در انجام کار می باشد لذا از انتخاب وکلایی که دروغ را سرلوحه کارخویش قرار داده و همچنین ادعای نفوذ در مراجع قضایی را می نمایند خودداری ورزید چرا که :

  • افراد با سواد و با صداقت به هیچ عنوان حتی اگر آشنا و یا دوستی در مراجع قضایی داشته باشند از اظهار چنین مطالبی به جهت خلاف شان انسانیت و وکالت دانستن خودداری می ورزند .

-افراد با سواد ، زحمت کشیده و خون دلها خورده اند که  بتوانند از سوادشان به نحو احسن استفاده نمایند نه با ادعا های کذایی همچون نفوذ و..به قصد دریافت مبالغ خارج از عرف  موکلین را بفریبند .

با سواد بودن :

احراز با سواد بودن یک وکیل کار بسیار سختی می باشد منتها با تیز بینهایی این مهم قابل احراز است .

صحبت و گفتگو با وکیل و پرسش مواردی که به حتم پاسخ آن را می دانیم چرا که:

– افراد بی سواد قادر به پاسخ نمی باشند و معمولا یا بحث را تغییر داده یا با پاسخ های کلی و گمراه کننده از پاسخ به پرسش شما خودداری می ورند .

– افراد بی سواد معمولاً قبل از هرچه بحث نفوذ و دارای اعتبار بودن را پیش می کشند تا شما را مجاب به انعقاد قرارداد نمایند .

– فراد بی سواد اطلاعات کافی در خصوص موضوع مورد بحث نداشته و قادر به پیش بینی پیچ و خم های وسیع پرونده ها نمی باشند بدین مضمون بعد از به وجود آمدن چالشها به جهت عدم پیش بینی و همچنین عدم توانایی انجام امور محوله از ادامه کار خودداری می ورزند و موکل را با چالشهای پرونده تنها می گذارند .

پیگیری و ممارست :

بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران پاسخ بیان می دارد وکیل باید و الزاما پیگیر پرونده باشد به جهت آنکه  به کررات مشاهده شده که وکیل بعد از انعقاد قرارداد دست از کار کشیده و با سهل انگاری امور موکل را سالها به تاخیر انداخته بدین شرح که نهایتاً موکل چاره ای جز عزل وکیل و انعقاد قرارداد با وکیل دیگر نداشته است .

بعضی از اشتباهات رایج  موکلین در انتخاب وکیل مناسب :

مکان دفتر وکیل :

مکان دفتر وکیل یا هر شخصی در هر شغلی تاثیر در متعهد و حاذق بودن وکیل ندارد .

– اعضای هیات مدیره و یا رئیس بودن و غیره  :

این ایراد نسب به تمام مشاغل قابل طرح است چرا که بیشتر مردم این نگرش را دارند که به طور مثال چون این وکیل از اعضای هیات مدیره می باشد و یا در تلویزیون صحبت کرده و…احتمالاً فیلترهای با سواد بودن یا وکیل خوب بودن را طی نموده لذا وکیل خوبی می باشد حال آنکه این برداشت کاملاً اشتباه بوده چرا که:

.  هم افراد باسواد در ارکان یک اداره و یا یک نهاد وجود دارند و هم به شدت بی سواد و در پی کسب شهرت که اعتبارشان را از نهادی و یا سازمانی  که عضو آن می باشند می گیرند حال آنکه به واقع می بایست این افراد به آن مجموعه وزنه و اعتبار ببخشند .

افراد بسیار باسواد و عمل گرایی در تمام مشاغل می باشند که معمولاً به دلیل مشغله و یا عدم علاقه دراعضای اداری یک نهاد عضو نمی شوند منتها به شدت با سواد و عمل گرا می باشند:

  • بر اساس تجربه برداشت اینجانب این است که بیشتر افراد مطرح که با عضویت در سازمانها، وزارتخانه ها ، نهادهای مدنی و..که شاید شما به وضوح با تامل بیشتر به این مهم پی برده اید استاندارد های اولیه یک انسان خوب ، باسواد و با صداقت را نداشته منتها به جهت عدم تمامیل باسواد های جامعه و یا نفوذ و رانت در این مجموعه ها مشغول به فعالیت شده اند .

– سن سال بالا داشتن :

تجربه زمانی مفید می باشد که مطالعه مستمر ، عمل گرا بودن ، صداقت و.. همراه یک دیگر باشند نه آنکه صرفاً شخصی چون کمی سن و سال دارد را بهتر از دیگران بدانیم.

به طور مثال:

-در شغل وکالت امکان دارد یک وکیل جوان بعد از 22 سالگی وارد این شغل شده باشد و متعاقباً با مطالعه مستمر و کیف به دست بودن هر روز راه دادگاه را پیموده باشد این وکیل بعد از 8 سال با انرژی کار کردن در سن 30 سالگی داری 8سال سابقه وکالت مفید می باشد  که شاید دارای سن بالایی نباشد اما دارای تجربه و سواد کافی می باشد .

ازطرف دیگر امکان دارد چون آقای معلمی در اداره حقوقی آموزش پرورش بوده ،  در کلانتری مشغول به فعالیت بوده و یا مدیر دفتر شعبه دادگاه بوده است بعد از بازنشتگی به دلیل انکه قانون به این افراد پروانه وکالت می دهد وارد عرصه وکالت شوند .

سوال : شخصی که در سن 22 سالگی وارد عرصه وکالت شده و در سن 30 سالگی دارای 8 سال سابقه مفید بوده وکیل خبره و حاذقی می باشد و یا بازنشسته ای که بدون آزمون وکالت و صرفاً بنا به تجویز قانون برای ایشان پروانه وکالت صادر شده است ؟

سوال : وکیلی که چندین سال فعالیت داشته اما با کتاب مانوس نیست باسواد می باشد یا کسی که عمل و تئوری با هم برای موفقیت همراه نموده است .

وکلا چگونه پروانه وکالت دریافت می نمایند :(بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران)

1- شرکت در آزمون کانون وکلا

2-شرکت در آزمون مرکز وکلا (مشاوران قوه قضائیه )

3- قضات بازنشسته بدون آزمون وکالت

2- تحصیل کرده گان رشته حقوق در نهادها و سازمانهای دولتی نظیر آموزش پرورش ، کلانتری ، دادگاه و.. بعد از بازنشستگی

تفاوت کانون وکلا و مرکز وکلا (مشاوران):

  • در سراسر جهان یک نهاد مدنی مستقل هم رده کانون وکلا وجود دارد که وکلای آن دارای استقال بوده و زیر نظر قوه قضائیه اداره نمی شوند
  • کانون وکلا : نهادی مدنی مستقل که در سال 1309 تاسیس شده و دارای شخصیت حقوقی مستقل می باشد .
  • مرکز وکلا : در ایران در برنامه پنجم توسعه اقتصادی قوه قضائیه به افرادی پروانه مشاوره حقوقی اعطا نمود و متعاقباً بعد از مدتی پروانه این افراد را به وکالت تغییر داد و در سالهای اخیر نیز آزمون پذیرش وکیل توسط این مجموعه برگذار می شود .

وکیل کانون وکلا(اسکودا) بهتر می باشند یا مرکز وکلا(مشاوران ) :

در راستای انتخاب بهترین وکیل در تهران مولفه های متفاوتی باید در نظر گرفته شود که در سطرهای گذشته به این موارد اشاره شد؛ منتها به طور کلی وکلای عضو کانون وکلا (اسکودا) از نظر سواد علمی در سطح بهتری از وکلای مرکز وکلا قرار دارن.

طرز رفتار یک وکیل 
 چگونه در دادگاه صحبت کنیم 
تیپ شخصیتی یک وکیل 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب مرتبط
keyboard_arrow_up